Frietavond

Direct reserveren

Wekelijkse frietavond op de camping!

Zo hebben we in de zomermaanden een wekelijkse frietavond, waar wij voor alle gasten friet bakken van onze eigen aardappelen. Versere friet kunt u niet krijgen! (half juli t/m 3e week augustus)  Daarnaast is er een gezellige theetuin waar u van een heerlijke kop koffie en vers gebak geniet. 

Ontdek de prachtige waterrijke omgeving van de camping

Ook in de omgeving van onze camping is er genoeg te doen. Historische steden als Veere en Walcheren zijn op fietsafstand van de camping te vinden. Ook zijn er diverse fietsroutes door de waterrijke omgeving. U kunt dus voor een actieve, culturele of relaxte vakantie bij ons terecht. Natuurlijk kunt u hier ook een combinatie van maken. De keuze is aan u!

Reserveer nu een chalet of kampeerplaats!

 Er valt van alles te beleven. Reserveer nu een chalet of een kampeerplaats voor een onvergetelijke en gezellige vakantie in Zeeland. Dit doet u eenvoudig via de reserveermodule op onze site. Heeft u vragen over onze camping op Walcheren (Zeeland) ? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 615 237 604 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..